Miconazol slavia e bun ptr onicomicoza

Poate provoca reacţii adverse cutanate locale (de exemplu, dermatită de contact) Miconazol Slavia conţine p-hidroxibenzoat de metil (E ) şi p-hidroxibenzoat de n- propil (E ). Pot provoca recţii alergice (chiar întarziate) Miconazol Slavia conţine propilenglicol. Poate provoca iritaţie cutanată. Miconazol Slavia 20 mg/g cremă. Nitrat de miconazol. Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament. deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau.

Miconazol Slavia conţine alcool cetostearilic. Poate provoca reacţii adverse cutanate locale (de exemplu, dermatită de contact) Miconazol Slavia conţine p-hidroxibenzoat de metil (E ) şi p-hidroxibenzoat de npropil (E ). Pot provoca recţii alergice (chiar întarziate) Miconazol Slavia conţine propilenglicol. Poate provoca iritaţie cutanată.

Miconazol slavia e bun ptr onicomicoza

Miconazol slavia e bun ptr onicomicoza
Magne B6 Miconazol slavia e bun ptr onicomicoza Slaviaa caracteristicilor produsului. Infecţiile unghiilor: Crema se aplică la nivelul unghiilor infectate de 1 — 2 ori pe zi. Atenţionări şi precauţii speciale pentru utilizare. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. Dan Cucuteanu. Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului onicomocoza sau farmacistului. Reacții anafilactice. Nu înghiţiţi crema. Bine ati venit!

Miconazol Slavia nu trebuie să intre în contact cu. Miconazolul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Miconazol Slavia 20 mg/g cremă Rezumatul caracteristicilor produsului – BeHealthy

MICONAZOL SLAVIA 20 mg/g | Slavia Pharm
Aplicaţi crema de două ori pe zi — dimineaţa şi Miiconazol — după spălarea şi Miconazol slavia e bun ptr onicomicoza zonei afectate. Studiile menţionate în literatură nu au evidenţiat afectarea fertilităţii. Reînnoirea autorizaţiei: August În perioada sărbătorilor cel mai des ne întâlnim cu durerile abdominale în partea dreaptă a abdomenului însoțite de greață, vărsături și dureri de cap Substanţa activă este nitrat de miconazol. Aceasta va preveni.

În cazul în care apare o reacţie care poate sugera hipersensibilitate sau iritaţie, tratamentul trebuie întrerupt. Miconazol Slavia nu trebuie să intre în contact cu mucoasa oculară.

Miconazol Slavia conţine alcool cetostearilic. Poate provoca reacţii adverse cutanate locale de exemplu, dermatită de contact Miconazol Slavia conţine p-hidroxibenzoat de metil E şi p-hidroxibenzoat de npropil E Pot provoca recţii alergice chiar întarziate. Miconazol Slavia conţine propilenglicol. Poate provoca iritaţie cutanată. Deoarece absorbţia miconazolului după aplicarea topică este redusă, interacţiunile relevante clinic sunt rare. Cu toare acestea, la pacienţii carora li se administrează anticoagulante orale precum warfarina, trebuie avută grijă, iar efectul anticoagulant trebuie monitorizat.
Studiile menţionate în literatură, efectuate pe animale nu au evidenţiat efecte teratigene, însă, la administrarea orală de doze mari, au fost evidenţiate efecte fetotoxice.

După administrarea topică, miconazolul este absorbit în cantitate foarte mică. Cu toate acestea, ca şi alţi derivaţi de imidazol, miconazolul trebuie utilizat cu atenţie în timpul sarcinii. Deoarece nu se ştie dacă miconazolul aplicat local se excretă în lapte, se va administra cu prudenţă la femeile care alăptează. În mod special va fi evitată administrarea pe zona sânilor. Miconazolul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
În plus au fost adăugate reacțiile adverse raportate spontan, după punerea pe piață. A fost folosită următoarea convenție de clasificare a frecvenței: Cu frecvență necunoscută care nu poate fi estimate din datele disponibile. Tabel 1: Reacții adverse raportate în cadrul studiilor clinice și după punerea pe piață. Inflamație cutanată.

Raportarea reacţiilor adverse suspectate după autorizarea medicamentului este importantă. Datorită concentraţiei mici a substanţei active şi administrării locale, supradozajul acut este puţin probabil. În cazul ingestiei accidentale se instituie tratament simptomatic.
Grupa farmacoterapeutică : antifungice de uz dermatologic; derivaţi de imidazol şi triazol. Miconazolul este un derivat de imidazol. Are proprietăţi antimicotice şi poate acţiona prin interferarea cu permeabilitatea membranei celulare fungice. Spectrul de acţiune este larg. Studiile menţionate în literatură nu au evidenţiat afectarea fertilităţii. Bine ati venit! Conecteaza-te la contul tau. V-ați uitat parola? Politică de confidențialitate. Datorită concentraţiei mici a substanţei active şi administrării locale, supradozajul acut este. În cazul ingestiei accidentale se instituie tratament simptomatic.

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate. Dacă observați apariția unei reacții alergice, opriți administrarea Miconazol Slavia și adresați-vă cât mai. Următoarele reacții adverse au fost raportate la administrarea topică de miconazol: Mai puțin frecvente afectează mai puțin de 1 din persoane : Cu frecvență necunoscută care nu poate fi estimată din datele disponibile : Raportarea reacţiilor adverse. Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse.

Raportând reacţiile. Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25ºC, în ambalajul original.
Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. Substanţa activă este nitrat de miconazol. Celelalte componente sunt: alcool cetostearilic, vaselină albă, palmitat de cetil, propilenglicol, parafină. Se prezintă ca: masă semisolidă, omogenă, onctuoasă, de culoare albă, fără miros. Cutie cu un tub a 20 g cremă. Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul.
Slavia Pharm S. B-dul Theodor Pallady nr.

Pentru orice informaţii referitoare la acest medicament, vă rugăm să contactaţi reprezentanţa locală a. Acest prospect a fost revizuit în august Rezumatul caracteristicilor produsului. Excipienţi cu efect cunoscut: Alcool cetostearilic. Pentru lista tuturor excipienţilor, vezi pct. Masă semisolidă, omogenă, onctuoasă, de culoare albă, fără miros. Indicaţii terapeutice. Candidoze cutanate, ale unghiilor sau ale aparatului genital, dermatofiţii nefoliculare, dermatofiţii foliculare. Infecţii dermo-epidermice infecţioase cu bacterii Gram-pozitiv.

Corynebacterium minutissimum. Doze şi mod de administrare. Calea de administrare:
Doze recomandate: Infecţii fungice ale pielii: Crema se aplică local de 2 ori pe zi, după spălarea şi uscarea zonei afectate. Durata tratamentului variază între 2 — 6 săptămȃni în. Tratamentul trebuie continuat pentru cel puţin o. Infecţiile unghiilor: Crema se aplică la nivelul unghiilor infectate de 1 — 2 ori pe zi. Unghiile trebuie tăiate cît. Tratamentul trebuie continuat până la apariţia unghiei noi şi pentru cel puţin 10 zile după. Iinfecţiile conductului auditiv extern: Crema trebuie aplicată pe conductul auditiv extern de 2 ori pe zi cu.

Hipersensibilitate la substanţa activă, alți compuși imidazolici sau la oricare dintre excipienţii enumeraţi la.
Atenţionări şi precauţii speciale pentru utilizare. În timpul tratamentului cu forme farmaceutice topice ale miconazolului au fost raportate reacţii de. În cazul în care apare o reacţie care poate sugera. Miconazol Slavia nu trebuie să intre în contact cu. Miconazol Slavia conţine alcool cetostearilic. Poate provoca reacţii adverse cutanate locale de exemplu,. Pot provoca recţii alergice chiar întarziate. Miconazol Slavia conţine propilenglicol. Poate provoca iritaţie cutanată. Interacţiuni cu alte medicamente şi alte forme de interacţiune.

Deoarece absorbţia miconazolului după aplicarea topică este redusă, interacţiunile relevante clinic sunt rare.
Cu toare acestea, la pacienţii carora li se administrează anticoagulante orale precum warfarina, trebuie avută. Fertilitatea, sarcina şi alăptarea. Studiile menţionate în literatură, efectuate pe animale nu au evidenţiat efecte teratigene, însă, la. După administrarea topică,. Cu toate acestea, ca şi alţi derivaţi de imidazol,.

Deoarece nu se ştie dacă miconazolul aplicat local se excretă în lapte, se va administra cu prudenţă la femeile. În mod special va fi evitată administrarea pe zona sânilor. Efecte asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. Reacţii adverse. Reacțiile adverse au fost raportate în cadrul a 21 studii clinice dublu-orb placebo-controlate, care au înrolat.
În plus au fost. A fost folosită următoarea convenție de clasificare a frecvenței: Cu frecvență necunoscută care nu poate fi estimate din datele disponibile. Tabel 1: Reacții adverse raportate în cadrul studiilor clinice și după punerea pe piață. Clasificare pe aparate și sisteme. Reacții adverse.

Categoria de frecvență. Mai puțin frecvente. Cu frecvență necunoscută. Tulburări ale sistemului. Reacții anafilactice. Afecțiuni cutanate și ale. Senzație de arsură cutanată.
Inflamație cutanată. Hipopigmentare cutanată. Dermatită de contact. Tulburări generale și la nivelul. Iritație la locul aplicării. Senzație de arsură la locul aplicării. Prurit la locul aplicării. Reacții nespecifice la locul aplicării.

Senzație de căldură la locul aplicării. Raportarea reacţiilor adverse suspectate. Raportarea reacţiilor adverse suspectate după autorizarea medicamentului este importantă. Acest lucru. Profesioniştii din domeniul. Datorită concentraţiei mici a substanţei active şi administrării locale, supradozajul acut este puţin probabil.
Proprietăţi farmacodinamice. Grupa farmacoterapeutică. Miconazolul este un derivat de imidazol.

Are proprietăţi antimicotice şi poate acţiona prin interferarea cu. Spectrul de acţiune este larg. De asemenea, are si activitate antibacteriană. Absorbţia transdermică a miconazolului este foarte mică. Metabolism şi excreţie:
Miconazolul absorbit se elimină prin fecale. Studiile menţionate în literatură nu au evidenţiat afectarea fertilităţii. Lista excipienţilor. Nu este cazul. Perioada de valabilitate. Precauţii speciale pentru păstrare. La temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. Natura şi conţinutul ambalajului. Precauţii speciale pentru eliminarea reziduurilor şi alte instrucţiuni de manipulare.

Fără cerinţe speciale la eliminare. Theodor Pallady, Nr. Data primei autorizări: Decembrie Reînnoirea autorizaţiei: August Februarie Informaţii privind etichetarea.

MICONAZOL SLAVIA 20 mg/g cremă Prospect miconazolum

MICONAZOL SLAVIA 20 mg/g | myHealthbox
Masă semisolidă, omogenă, onctuoasă, de culoare albă, fără miros. Candidoze cutanate, ale unghiilor sau ale aparatului genital, dermatofiţii nefoliculare, dermatofiţii foliculare ca adjuvant al tratamentului sistemicpitiriazis versicolor, eritrasma. Infecţii dermo-epidermice infecţioase cu bacterii Gram -pozitiv Miconazol slavia e bun ptr onicomicoza minutissimum. Infecţii fungice ale pielii: Crema se aplică local de 2 ori pe zi, după spălarea şi uscarea zonei afectate. Crema se masează pe piele pȃnă cȃnd este complet absorbită. Durata tratamentului variază între 2 — 6 săptămȃni în funcţie de localizarea infecţiei şi de severitatea acesteia.

Tratamentul trebuie continuat pentru cel puţin o săptămȃnă după dispariţia tuturor simptomelor.

Miconazol Slavia 20 mg/g cremă Rezumatul caracteristicilor produsului

Skavia asta acum. Prospect: Informaţii pentru utilizator. Nitrat de miconazol. Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament. Păstraţi acest prospect.

S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastră.

Lasă un răspuns