Micozele trunchiului

-Micozele picioarelor, „picior de atlet” (tinea pedum, tinea pedum interdigitalis): 3 saptamani.-Micozele trunchiului, mâinilor si pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis): saptamani.-Pitiriazis versicolor, eritrasma: 2 saptamani.-Candidoza superficiala a pielii: saptamani. Mod de administrare. -Micozele picioarelor, „picior de atlet” (tinea pedum, tinea pedum interdigitalis): 3 saptamani.-Micozele trunchiului, mainilor si pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis): saptamani.-Pitiriazis versicolor, eritrasma: 2 saptamani.-Candidoza superficiala a pielii: saptamani. Mod de administrare. Micozele pot apărea practic în orice zonă a pielii. Sunt afectate în special următoarele zone: interdigitală (picioare), genitală și axilară. Ciupercile se dezvoltă în piele.

Bifonazol, substanța activă din Fungonis Gel Soluție atacă ciupercile la nivelul pielii. Micozele picioarelor, (tinea pedum, tinea pedum interdigitalis) – 3 saptamani. Micozele trunchiului, mainilor si pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis) – saptamani. Pitiriazis versicolor – 2 saptamani. Eritrasma – 2 saptamani. Candidoza superficiala a pielii – saptamani.

Micozele trunchiului

Micozele trunchiului
Vă rugăm să consultați medicul sau farmacistul Micozele trunchiului aveți impresia că efectele Fungonis Gel soluție sunt prea puternice sau prea slabe. Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje Produsul nu trjnchiului capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Daca medicul Micozele trunchiului a prescris altfel, doza uzuala este : Fungonis Gel Solutie o data pe zipreferabil seara, inainte de culcare, aplicat pe zona afectata in strat subtire. Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica. Nebido mg, 4 ml, Bayer. A nu se inghiti. Cauta si rezerva pe site. Medicamente cu aceeași substanță activă. Spălați înainte de fiecare utilizare pielea afectată, pentru a îndepărta resturile de Micozele trunchiului și reziduurile de la aplicarea precedentă.

Ca masura de Micozele trunchiului este de preferat a se evita utilizarea bifonazolului in primul trimestru de sarcina. Detii sau ai utilizat produsul? Cosul meu Micozele trunchiului este gol.
Micozele picioarelor, (tinea pedum, tinea pedum interdigitalis) – 3 saptamani; Micozele trunchiului, mainilor si pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis) – saptamani; Pitiriazis versicolor – 2 saptamani; Eritrasma – 2 saptamani; Candidoza superficiala a pielii -. -Micozele picioarelor, “picior de atlet”(tinea pedum, tinea pedum interdigitalis): 3 saptamani.-Micozele trunchiului, mainilor si pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis): saptamani. – Pitiriazis versicolor, eritrasma: 2 saptamani. – Candidoza superficiala a pielii: – Micozele picioarelor, “picior de atlet” (tinea pedum, tinea pedum interdigitalis): 3 săptămâni. – Micozele trunchiului, mâinilor și pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea înguinalis): săptămâni. – Pitiriazis versicolor, eritrasma: 2 săptămâni. – Candidoza superficială a pielii: săptămâni. -Micozele picioarelor, “picior de atlet”(ținea pedum, ținea pedum interdigitalis): 3 săptămâni. -Micozele trunchiului, mâinilor și pliurilor tegumentare (ținea corporis, ținea manuum, ținea înguinalis): săptămâni. – Pitiriazis versicolor, eritrașma: 2 săptămâni. – Candidoza superficială a pielii:

Fungonis Gel soluție cutanată 10mg, 15 ml, Bayer : Farmacia Tei

Farmacie on-line Belladonna. Fungonis Gel SOL 1% *15ML BAYER
Apa caldă băută dimineața slăbește. Supradozaj Nu au fost raportate cazuri de supradozaj. Livrare si plata Politica retur Politica de confidentialitate Termeni si conditii Politica de cookie-uri Cariere. Micozele trunchiului de acord cu politica de confidentialitate.

Se aplica in strat subtire pe zona afectata si se maseaza. A nu se inghiti. Mod Midozele administrare Cateva picaturi aproximativ 3 picaturi sunt in Micosele suficiente pentru tratarea unei zone de marimea unei palme. Cel mai nou articol Video: Alte informatii Pastrare A nu se utiliza Micozele trunchiului data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Fungonis Gel Soluție se utilizează pentru tratamentul micozelor, de exemplu la nivelul mâinilor și picioarelor Ținea pedum, Ținea manum , Tinea corporis , Tinea înguinalis , Pytiriazis versicolor , Malassezia furfur. Înainte de a utiliza Fungonis Gel Soluție: nu se va utiliza în caz de hipersensibilitate la substanța activă bifonazol sau la oricare dintre excipienți. La utilizarea Fungonis Gel Soluție trebuie avută grijă deosbită pentru a evita contactul cu ochii.

Atenție ca soluția să nu ajungă în gura sugarilor. Efecte asupra capacității de a conduce vehicule și de a folosi utilaje: nu este cazul. Interacțiuni cu alte medicamente: nu se cunosc până în prezent cazuri de interacțiuni.
Cum se utilizează Fungonis Gel Soluție: aplicați solutia în strat subțire pe pielea afectată și masați. Dacă medicul nu a prescris altfel, doza uzuală este: Fungonis Gel Soluție o dată pe zi , preferabil seara, înainte de culcare, aplicat pe zona afectată în strat subțire. De obicei ajung cca. Notă: după deșurubarea bușonului, țineți flaconul vertical cu capul în jos și dacă este necesar, bateți ușor cu degetul în flacon.

Pentru a realiza o vindecare de durată, tratamentul cu Fungonis Gel soluție trebuie efectuat pe perioadele următoare, chiar după ce simptomele se remit. Durata tratamentului este în general: Dacă starea dumneavoastră se înrăutățește sau nu intervine nicio îmbunătățire după 4 zile, trebuie să vă prezentați la medic.
Vă rugăm să consultați medicul sau farmacistul dacă aveți impresia că efectele Fungonis Gel soluție sunt prea puternice sau prea slabe. Ce mai puteți face? Spălați înainte de fiecare utilizare pielea afectată, pentru a îndepărta resturile de piele și reziduurile de la aplicarea precedentă. Uscați bine, mai ales în zonele greu accesibile, de exemplu între degete. Schimbați zilnic toate prosoapele sau articolele de îmbrăcăminte care intră în contact cu zonele afectate. Această măsură de precauție va împiedica răspândirea infecției fungice la alte părți ale corpului dumneavoastră sau la alte persoane.

Reacții adverse posibile: piele – mai puțin frecvente mai puțin de 1 din , dar mai mult de 1 din pacienți tratați : reacții cutanate iritante, tranzitorii, precum înroșire, înțepături. Reacții de hipersensibilitate: rare mai puțin de 1 din , dar mai mult de 1 din Cum se păstrează Fungonis Gel Soluție: a se păstra la temperaturi sub 25ºC, în ambalajul original. Puteți utiliza soluția timp de 24 luni de la deschiderea flaconului. Prezentare: flacon x 15ml solutie. Romanian English. Înregistrare person Autentificare input favorite Listă dorințe 0. Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături.
Vezi Produse Contact.

Precautii In cazul aparitiei reactiilor de hipersensibilitate tratamentul trebuie intrerupt. Interactiuni si atentionari speciale Interactiuni Nu sunt cunoscute. Sarcina si alaptarea: Datele preclinice de siguranta si datele farmacocinetice nu dau nici o indicatie ca se pot anticipa reactii adverse la mama si fat atunci cand bifonazolul este utilizat in timpul sarcinii. Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje Produsul nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Doze si mod de administrare Crema se utilizeaza o data pe zi, preferabil seara inainte de culcare. Mod de administrare O cantitate mica de crema este in general suficienta pentru a trata o zona de marimea aproximativa a palmei.
Copii Nu s-au realizat studii aprofundate la copii. Supradozaj Nu au fost raportate cazuri de supradozaj. Alte informatii Pastrare A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Ambalaj Cutie cu un tub de aluminiu a 15 g crema. Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Gandul Media Network S.
L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.

Tags: crema medicament Mycospor. Datele preclinice de siguranta si datele farmacocinetice nu dau nici o indicatie ca se pot anticipa reactii adverse la mama si fat atunci cand bifonazolul este utilizat in timpul sarcinii.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Produsul nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Solutia cutanata se utilizeaza o data pe zi, preferabil seara inainte de culcare. Se aplica seara in strat subtire pe zona afectata si se maseaza.

Pentru obtinerea unor rezultate definitive, tratamentul cu bifonazol solutie cutanata trebuie continuat de-a lungul unei perioade adecvate. Durata uzuala a tratamentului: Cateva picaturi aproximativ 3 picaturi sunt in general suficiente pentru tratarea unei zone de marimea unei palme.
Cand se foloseste pump spray-ul, pufuri sunt suficiente. Nu s-au realizat studii aprofundate la copii. Dintr-un studiu clinic, datele raportate nu au indicat ca se pot anticipa reactii adverse severe la copii. Totusi la sugari, bifonazolul nu trebuie utilizat decat sub supraveghere medicala. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor.
Producător: Bayer Healthcare AG. Substanță activa bifonazol Clasa ATC D01AC Format solutie cutanata Afecțiuni micozele tegumentelor determinate de dermatofiti, levuri, mucegaiuri si alti fungi, infectii determinate de Corynebacterium minutissimum Producător Bayer Healthcare AG Acțiune terapeutică antifungice de uz topic, derivati de imidazol si triazol.

Mycospor, crema, 1% – prospect medicament

Micoză - Wikipedia
Stoc maxim atins. Fungonis Gel solutie contine o substanta activa numita bifonazol. Aceasta are actiune impotriva infectiilor cu ciuperci si fungi. Micozele trunchiului utilizeaza in tratamentul micozelor pielii determinate de dermatofiti, levuri, mucegaiuri si alti fungi, denumite in functie de localizare: Se utilizeaza si in tratamentul eritrasmei – Micozdle cronica a pielii, localizata in regiunile axilara si inghinala. Se aplica in strat subtire Micozele trunchiului zona afectata Micozele trunchiului se maseaza.

Cateva picaturi aproximativ 3 picaturi sunt Micozele trunchiului general suficiente pentru tratarea unei zone de marimea unei palme. Acest Micozele trunchiului se administreaza conform prospectului si truncbiului recomandarilor medicului si farmacistului. Nu utilizati Fungonis Gel solutie daca sunteti alergic la bifonazol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Inainte sa utilizati Fungonis Gel solutie, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Evitati contactul cu ochii. A nu se inghiti. Solutia este inflamabila datorita continutului de etanol. Pastrati flaconul departe de sursele de foc.

Fungonis Gel solutie se va administra sugarilor si copiilor mici doar sub supraveghere medicala.

Mycospor, solutie cutanata, 0,01 g/ml

Fungonis Gel 10mg/ml x 15 ml sol. cut.

Grupa farmacoterapeutica : antifungice de uz topic, derivati de imidazol si triazol. Micozele tegumentelor trucnhiului de dermatofiti, levuri, mucegaiuri si alti fungi, de exemplu Malassezia furfur si infectii determinate de Corynebacterium minutissimum: tinea pedum, tinea manuum, tinea corporis, tinea inguinalis, pitiriazis versicolor, candidoza superficiala, eritrasma. In cazul aparitiei reactiilor de hipersensibilitate tratamentul trebuie Micozele trunchiului. Datele preclinice Micozele trunchiului siguranta si datele farmacocinetice Micozeke dau nici o indicatie ca se pot anticipa reactii adverse Micozele trunchiului mama si fat Micozele trunchiului cand bifonazolul este utilizat in timpul sarcinii.

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Produsul nu influenteaza capacitatea de a conduce Micoxele sau de a folosi utilaje. Crema se utilizeaza o data pe zi, preferabil seara inainte de culcare. Se aplica seara in strat subtire pe zona afectata si se maseaza. Pentru obtinerea unor rezultate definitive, tratamentul cu bifonazol crema trebuie continuat de-a lungul unei perioade adecvate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?