Micoze in faza de vindecare nmg

De cele mai multe ori se (re)intra in faza activa a conflictului, iar faza de vindecare dureaza mai mult = vindecare suspendata („alergii”) O conjunctivita suplimentara indica un conflict vizual de despartire, gatul inflamat indica un conflict de inghitire („nu vreau sa inghit ceva”), „bronsita” indica niste conflicte de spaima sau teritoriale (de asemenea, un singur conflict poate porni mai. FAZA DE VINDECARE: reconstructie celulara, inflamare si stramtare a narilor si sinusurilor, respiratie dificila (stridor nasalis), mancarime, evtl. sangerare, simptome de “raceala” sau “guturai”. Accentuare prin *sindrom* TERAPIE: conflictul e rezolvat. Se insoteste vindecarea. La. ciuperca.realitateasatelor.ro is a platform for academics to share research papers. IV.

NMG descrie exact tipul de interventie microbiana sau virala care are loc in faza de reparatie a tesutului in urma rezolvarii conflictului, dar si absenta infectiei sau inflamatiei in faza activa de soc biologic conflictual.

Micoze in faza de vindecare nmg

Micoze in faza de vindecare nmg
Când Micoze in faza de vindecare nmg conflictele, poţi să te joci pe psihic ca şi cum cânţi la pian. Psihic, marea rezolvare, edemul, e un proces care are nevoie de spaţiu: stări de rău, ameţeli, greaţă. Conflictul a fost definitiv rezolvat. Sunt stângaci biologici care scriu cu dreapta. Noroc că i-a amintit sora ei. Am alungat vindecarr, am rezolvat conflictul. Depinde care conflict are mai mare greutate. Exemplul cu lupul alfa şi al doilea lup. Dacă peştele în apă poate să împrăştie în jurul lui un nor de seminţe, femela se gândeşte: „acesta da exemplar”.

Măriţi masa conflictuală. Dacă prima dată a fost un conflict de miros, întotdeauna voi reacţiona cu mucoasa nasului.
Dacă conflictul este rezolvat (cum anume nu ni se spune) atunci boala progresează în doua faze – faza de conflict activ și faza de vindecare. NMG se concentrează astfel pe identificarea conflictului și rezolvarea acestuia. De ce este Legea nr 2 a Noii Medicine Germane falsă? Hai să luăm exemplul cancerului pentru că ăsta e subiectul.

Legea nr 1 spune că apare un șoc și legea nr 2 spune că faza de.

Rinita/Sinuzita din perspectiva NMG (Björn Eybl) – Sănătatea Sistemului Respirator

Micoze In Faza De Vindecare Nmg, ciuperca.realitateasatelor.ro
În faza ctivă -creşte numărul cu celule, mai multe lichide, salivă, ca să putem înghiţi mai bine îmbucătura. Are pacientul mâini reci sau calde -faza activă sau faza de vindecare. Aşa s-a rezolvat conflictul. Exemplu pentru prima grupă: -conflictul nu a fost soluţionat, întâmplarea se poate repeta oricând. Criza este absenţa Micoze in faza de vindecare nmg aritmia, care vine de la creier, nu de la vasele inimii. Dacă la băiat mama se programează ca şină…Ex: -părinţii divorţează, mama pleacă.

Se dă în spectacol ca şi cum ar fi şeful. E homosexualul de tip macho.

Dacă acestui stângaci îi intră hoţul pe fereastră, va reacţiona cu al doilea conflict şi va apărea focarul în bronhii. A doua reacţie va fi tot masculină. Primul conflict la o fetiţă. Ex: -joaca de-a doctorul. A fost prinsă. Dacă e dreptace: conflict sexual în releul venelor. I se închide partea dreaptă feminină. Conflictiv e masculină, dar nu psihotic. Dacă menstruaţia vine mai târziu sau mai devreme de 11 ani, probabil că s-a întâmplat ceva. Este masculină.

Dacă acestei fetiţe masculine îi va intra cândva hoţul pe geam -va reacţiona cu un conflict masculin -zona bronhiilor. Fata stângace: -săritura calului. Focar Hamer în zona masculină, resimţit feminin.
I se închide partea dreaptă, masculină şi ea rămâne feminină. Intră în psihoza primară -devine depresivăliniştită, nu se agită, nu zâmbeşte, cu cât a fost conflictul mai puternic cu atât va fi mai depresivă. Cei depresivi suferă, maniacii sunt cei fericiţi. În ambele cazuri e o distorsionare a realităţii psihotice. Se poate întâmpla ca o stângace să aibă prima menstruaţie la 9 ani.
Prin depresie va deveni hiperfeminină.

Intră hoţul -al doilea conflict feminin -va reacţiona cu frică, teamă. Două focare Hamer în ambele părţi -stânga-dreapta. Vorbim de o constelaţie. Pentru constelaţiile care se află în interiorul zonelor sunt 3 criterii: 1. Rămân copilăroşi. Începând cu al doilea conflict s opreşte masa conflictului, se opreşte cancerul. Începând cu al doilea conflict trebuie să ne închipuim o balanţă: suntem maniaco-depresivi.
Se întâmplă numi în interiorul zonelor. Depinde care conflict are mai mare greutate. Partea masculină mai deschisă decât cea feminină: -maniaci şi masculini. Partea masculină mai închisă -depresivi şi feminini. Femeia depresivă e o femeie feminină. Bărbatul maniac e un bărbat masculin. Femeia maniacă e o femeie masculină. În funcţie de cum intră pe şină, e maniac sau depresiv.
Fetiţa dreptace. Dacă e maniacă, va fi masculină şi va rămâne foarte greu gravidă.

Primul conflict îi împiedică ciclurile, al doilea conflict îi aduce menstruaţia. Dacă a fost pe la 14 ani, după săptămâni va avea primul ciclu. Dacă e depresivă, e feminină şi va putea rămâne uşor gravidă. Dacă va fi maniacă, va avea ovulaţie, dar ovulul nu se va nida, nu se va prinde de mucoasa uterină. Trebuie adusă pe şina conflictului de pe partea dreaptă. Trebuie pus patul sub fereastra pe unde intră hoţul.

Va deveni depresivă şi va rămâne gravidă. Depresivele suferă. Trebuie să joci cu ele jocul de-a doctorul şi vor deveni fericite şi pot rămâne însărcinate.
Când cunoşti conflictele, poţi să te joci pe psihic ca şi cum cânţi la pian. Unii sunt alergici la polen, alţii sunt alergici la persoane. Mecanismul e acelaşi. Ex: mă împiedic pe scări. Fac ochii mari şi creierul face ca un aparat roşu: reţine mirosuri, lumină, culoare, etc. Dacă se va mai întâmpla vreodată, creierul mă va avertiza că e la fel şi va porni programul special în avans, care să mă ajute pe mine să rezolv problema. Dacă prima dată am acţionat motoric cu un atac epileptic, de acum voi reacţiona cu musculatura, cu intestinele. Dacă prima dată a fost un conflict de miros, întotdeauna voi reacţiona cu mucoasa nasului.

Această şină e în aer.
S-a dizolvat şina şi se întâmplă instantaneu, dacă gândesc că nu se mai poate întâmpla. Dacă obiectul conflictului nu mai există, şina dispare de la sine şi alergia dispare şi ea. Exemplu pentru prima grupă: -conflictul nu a fost soluţionat, întâmplarea se poate repeta oricând. Unul a alunecat pe stâlp. Conflictul în sine e întotdeauna şina principală. Dacă ar fi băut un pahar cu lapte ar fi avut o şină alăturată, şina cu laptele.
Ceea ce s-a întâmplat atunci, de a nu se putea ţine, se poate întâmpla oricând.

Trebuie să evite şina. Şi dacă se urcă pe un scaun poate recidiva. Când coboară are o recidivă epileptică. La musculatura striată e tipic. Omul e pe şină şi are imediat atacul epileptic, cel mai târziu peste zile. Merge foarte repede. Depinde de masa conflictuală. Mă duc conştient pe şină. Terapeutul trebuie să recunoască dacă persoana poate să rezolve astfel conflictul sau nu.

Sunt conflicte pe care nu le pot rezolva.
Dacă îl pui voit pe şină, va avea recidivă. Cel mai bine e să eviţi şina. Atunci eşti sigur. Al doilea caz: cauza nu poate fi soluţionată. Conflictul trebuie căutat acolo, unde a fost primul simptom. Restul merge pe şină. Când rezolvi un conflict motoric -paralizia -apare imediat criza epileptică. Tremuratul e un semn al soluţionării.
Parkinson e un semn al vindecării continue, care e conflict-activă. Fiecare îşi are propria realitate. Când era student mergea pe bicicletă spre universitate. A traversat pe roşu. În clipa când a fost la mijlocul străzii, a văzut că se îndreaptă o maşină spre el şi s-a gândit că nu mai ajunge pe cealaltă parte. Aceea a fost frica de moarte şi i s-au programat şinele. De atunci, de câte ori mergea cu bicicleta şi traversa strada, avea o recidivă.

Când lăsa jos bicicleta, intra în faza de vindecare. Terapeutul i-a spus să evite acea intersecţie. A renunţat complet la mersul pe bicicletă şi 1 an mai târziu medicii i-au spus că nu mai are acelaşi diagnostic. Nu a renunţat la fumat.
Fumatul rămâne o otrăvire cronică. Nu e sănătos, dar nu provoacă cancer. Conflictul nu e rezolvat -dacă peste 20 de ani se urcă iar pe bicicletă conflictul va fi din nou activat. Şina e mersul pe bicicletă. Oricând i-ar putea ieşi în faţă o maşină. Al doilea caz: -sarcoidoză a plămânului, pacient de 70 de ani, mască pentru oxigen. Accident în lanţ pe autostradă, el prins în epava maşinii.
Şina e mersul cu maşina. În excursie în Austria nu a mers deloc cu maşina şi i-a mers tot mai bine. Acasă a mers din nou cu maşina şi starea lui s-a agravat. Nu poate să renunţe la mersul cu maşina. Nu există alternative la legile naturii.

Există conflicte aşa-zis minore. Ex: -partenerul îţi spune o propoziţie nepotrivită. Partenerul e şina, ar putea spune din nou ce a zis. Chiar dacă e un lucru minor, poţi coborî intensitatea, povestind mereu acest incident.
Copilul simte teamă şi memorează părul de pisică. Devine alergic la păr de pisică. Mai târziu intră în cameră unde e câine şi pisică.

E alergic şi la câine şi la pisică. Intră în grajd unde e un câine şi un cal. Prin câine are recidivă, devine astfel alergic şi la cal. E dominant astfel conflictului cu pisica, care a avut loc în urmă cu 5 ani. Ex: o pereche tânără. Bărbatul e stângaci şi are o umflătură pe testiculul drept de la 7 ani. E vorba de o pierdere legată de mamă, de un animal pe care îl iubea. La 7 ani şi-a auzit părinţii discutând şi mama îi spunea tatălui că ea se omoară. Avea o soră cu handicap şi mama sa era foarte obosită.

Povesteşte conflictul şi brusc are un atac epileptic, urmat de o urinare deasă. Testiculul e în materia cenuşie iar atacul epileptic e dirijat de scoarţa cerebrală.
La un conflict individual, poţi reacţiona cu mai multe programe speciale, simultan. El a reacţionat şi motoric atunci, nu numai cu testiculul. El încerca să asculte ce vorbesc părinţii şi de asta se mişca ciudat în timpul atacului epileptic. Prin recunoaşterea conflictului său, el a suferit o recidivă. Conflictul nu e rezolvat: mama şi acum ar putea să-şi ia viaţa. L-a memorat ca şină pe Helmut. Al doilea caz, conflictul nu mai are obiect, dar noi nu am realizat.

Prin realizarea faptului că asta nu se mai poate întâmpla, se rezolvă alergia. Ex: -ceva pierdut în memorie. Un agricultor de 40 de ani are alergie teribilă la fân. Ştie cum a început, la 5 ani s-a tăvălit pe pajişte şi a avut faţa umflată. Cineva îi spune că e posibil ca sora lui să îl fi împins atunci pe pajişte. De atunci nu mai are alergie. Pe sora lui o iubeşte foarte mult. A fost programată şina -pajiştea, fânul. Faptul că sora lui l-a împins a ascuns în memorie.
Sora lui era mai mare cu 2 ani. Nu îl mai împinge, asta nu se mai poate întâmpla. Ex: -alergie la mere. Un medic avusese o ceartă cu fosta soţie în legătură cu merele şi de atunci nu mai poate mânca aceste mere. Se gândeşte că ceea ce s-a întâmplat atunci nu se mai poate repeta, pentru că fosta soţie nu mai e cu el. Cumpără un măr, muşcă din el, nu mai are alergie, pentru că nu se mai poate întâmpla.

Ex: -o femeie suferă de afte de la vârsta de 5 ani. Ştie că asta e alergie la nuci. Acesta e sensul biologic ca eu să pot să scuip afară. În faza de vindecare prin inflamare se repară. Probabil că la 5 ani a vrut să scuipe ceva afară şi s-a format şinanucile. Era după război, s-au dus la vecini să fure nuci. Vecina a început să strige la ea, mama lor a auzit, a venit şi le-a dat câteva la fund.
Acesta a fost conflictul.

Ori de câte ori mănâncă nuci, mintea ei spunea că a luat-o la fund când mânca nuci. Conştientizează că nu se mai poate întâmpla, mănâncă o nucă, i se mai face o aftă mică şi apoi nu i se mai face niciodată. Transmiterea genetică e ceva similar cu păcatul originar. Nu există! Ex: -migrena unei doamne de 40 de ani. De la 7 ani are permanent migrene foarte puternice. Simte durerea până jos în maxilar. Probabil că la 7 ani a avut un asemenea conflict, i-a fost frică de ceva ce a venit din faţă şi probabil că tot atunci a rezolvat conflictul.
A început să meargă în sens invers: migrene avea ori de câte ori avea ciclu, dar împreună cu mâncatul de căpşuni. Undeva, probabil că e legătură cu culoarea roşie.

Descoperă că până la 40 de ani nu avusese nici o haină roşie. Asociind roşu cu îmbrăcămintea, a ştiut: era cea mai tânără din 4 surori şi întotdeauna purta hainele celor mai mari.
La 7 ani a primit prima haină care era numai a ei, un palton roşu. La joacă, din prima zi îl murdăreşte. Îi era frică de mamă, să nu o certe. S-a gândit să stea până se întunecă, poate nu vede. Stă până la orele Mama îi dă câteva zdravene, copila plină de sânge cade la pământ, mama îi dă în continuare. Una din surori îi spune mamei să se oprească, că e plină de sânge. Frica a fost agresiunea mamei care vine din faţă. Efectul a fost că migrena s-a înjumătăţit, dar nu a trecut, până când şeful ei ia spus: „părerea dvs. Asta a dus-o înapoi la mamă, care nu a întrebat-o atunci: „ai păţit ceva? A nu fi întrebat de părerea pe care o ai poate fi o şină.

Iar i s-a înjumătăţit migrena. Într-o zi era la restaurant şi observă cum şeful localului ceartă o subalternă.
Pacienta îşi spune părerea în faţa şefului localului, după care are iar o migrenă. Nedreptatea era o altă şină care ducea înapoi la conflictul cu mama. Ea avea şine care erau preprogramate şi o duceau mereu înapoi. Cu fiecare recunoaştere a putut să rezolve problema. Ceea ce se întâmplase atunci nu se mai poate întâmpla. Poate veni la 11 seara acasă şi nu o mai aşteaptă nici o mamă care s-o bată.
Dar întâmplarea fusese ascunsă în memorie, nu îşi mai amintea. Noroc că i-a amintit sora ei. Motivul ascunderii în memorie: a crezut că mama o va omorî. Cum poate trăi un copil de 7 ani cu asemenea idee? De asta şi-a ascuns amintirea. Dar şinele merg pe lângă conştiinţă.

Ex: -alergie la lapte. O fetiţă de 8 ani. Părinţii mâncau biscuiţi. Tatăl îşi aduce aminte de şine şi îi spune fetiţei că ea poate mânca, sufletul ei suportă aşa ceva.
Mănâncă şi nu i se mai întâmplă nimic. Părinţii au un magazin şi nu prea au timp să se ocupe de copil, care e crescut de bunic. Părinţii îşi schimbă alimentaţia şi nu mai consumă lapte. Bunicul îi spune fiului că îi va da el lapte. Tatăl îi spune că dacă îi va da lapte, n-o va mai lăsa la el. Fetiţa aude. Conflict de despărţire faţă de bunic. După vreo 3 ani părinţii revin la lactate, dar la copil şina a rămas suspendată în aer. Când tatăl îi spune fetiţei că suportă să bea, a realizat că o lasă să meargă şi la bunicul. De atunci conflictul nu a mai avut obiect.

Ex: eczemă pe piciorul drept, lângă articulaţie, la o fată. O are de 3 ani, de când a fost în India. Ea era stângace -piciorul drept -piciorul mamă-copil. Epiderma -vreau să fiu separat, despărţit.
Eczemă -vindecare. S-a putut despărţi de mama ei când a fost în India. A putut să o rezolve doar continuu.

Mama era o femeie foarte dominantă, şi-a crescut singură 3 copii. După ce a stat de vorbă, sa vindecat. Ex: -alergie la soare. E imposibil ca prin altcineva să poţi descoperi conflictul. Trebuie să stai de vorbă cu persoana în cauză. Conflict de separare faţă de o persoană care o supărase verbal. S-a retras pe o piatră, a stat toată ziua la soare şi s-a ars. Omul care a supărat-o murise cu 3 ani în urmă. Nu se mai putea întâmpla să o supere, dar ea avea în continuare alergie.
După ce a povestit, şi-a rezolvat problema. Ex: -îi place să bea apă de la robinet. Îi tremura colţul din dreapta al gurii întotdeauna când bea aşa, în rest nu.

Tremuratul e motoric. Îşi aduce aminte că băuse odată aşa, dar era apă fierbinte şi şi-a ars gura. Acut, fierbinte, pe nepregătite şi nu s-a putut retrage. A verificat dacă e rece. Dacă verifică, nu poate fi apă caldă. După ce verifică, bea şi nu îi mai tremură colţul gurii, prima dată după mulţi ani.
Parţial rezolvabil, parţial nerezolvabil. Câteodată poţi rezolva şinele secundare, dacă nu o poţi rezolva pe cea principală.

Ex: -alergie la vinul roşu dintr-o anumită zonă viticolă. Stomacul nu digera şi noaptea vomita. Odată se îmbătase criţă cu tipul acela de vin. Vinul roşu e numai şina. Trebuie pornit de la organ pentru a afla conflictul. Organul e curbura mică a stomacului -supărare în legătură cu teritorialitatea. Atunci când a băut vinul roşu a aflat că cel mai bun prieten al lui era cu iubita lui. Femeia îl înşela. După ce a povestit i-a dispărut alergia. Renunţase atunci la acea iubită iar prietenul lui murise. Aşa ceva nu se mai poate întâmpla. Conflictul originar nu a fost însă rezolvat definitiv.

Când i s-a părut că un alt bărbat s-a dat la soţia lui, noaptea a vomitat.
Noroc că soţia lui nu-l înşeală, altfel ar face cancer la stomac. La programele creierului mic, tumoarea creşte şi creşte. La programele creierului mare găurile cresc şi cresc. La fel de mult va dura şi perioada de însănătoşire. E un program unic în viata dvs. Cobori de pe şină, ai faza de însănătoşire, diminuezi masa conflictului, eşti din nou sănătos. Până ajungi din nou pe şină. Adaugi la masa conflictului până te afli din nou pe şină. Când faza de vindecare nu se încheie pentru că e întreruptă brusc de o şină. În termen scurt creşteţi din nou masa conflictului, după care ajungeţi iar în faza de vindecare. Faza de vindecare poate fi întinsă pe ani întregi.

LA activ-continuu vorbim când pacientul nu coboară deloc de pe şine, creşte tot timpul masa conflictului, e tot timpul în simptome active, întinse pe ani.
S-ar putea să nu fie prea bine să rezolvi conflictul. La fel la ţesuturile asemănătoare glandularelor -melanom. Nu avem foarte mult timp. La fel la ţesuturile conjunctivegăuri în oase, cartilajele cresc pe zi ce trece. Osul se rupe. Tocmai la aceste conflicte legate de teritorialitate trebuie să ne uităm dacă acest conflict e permis să fie rezolvat. Exemplul cu lupul alfa şi al doilea lup. Lupii nu au voie să-şi rezolve conflictul pentru că ar muri de infarct. Ex: -soacra are un teren pe care nu vrea să mi-l dea pentru a-mi construi o casă.
Faptul că nu pot să-mi impun punctul de vedere merge pe şold. Nu e mamă-copil, e partenerul. Va merge pe şoldul drept. Osul osterorizează, cartilajul necrozează.

Faza activă nu doare. După o lună soacra moare, primeşte terenul. Ea nu-l mai poate lua. Conflictul a fost definitiv rezolvat. Un conflict atunci e rezolvat când nu se mai poate repeta. Dispare şi şina. O lună e în perioada de vindecare, o lună va avea dureri de şold. Maxim va durea până la criză, odată cu criza se retrage inflamaţia.
Criza la măduvă nu e foarte vizibilă -îngustare de vase, transpiraţie rece, dureri insuportabile, inflamaţia se retrage, osul, cartilajul va fi mai puternic la sfârşitul perioadei de vindecare. Dacă soacra nu moare şi tot vine în vizită la sfârşit de săptămână, am o recidivă. Sâmbătă, duminică e la mine, nu doare, luni-marţi mă doare iar şoldul, joi-vineri e bine, sâmbătă-duminică vine din nou. E cronic. Se mută soacra vis-a-vis de noi, vine zilnic la noi. Nu mai scap de durerea de şold.

Se mută în casă cu noi. Se dizolvă oasele şi cartilajele de tot. Cu cât mai des folosesc o balama, cu atât mai des sare afară. Dacă descompunem un schelet, putem descoperi în funcţie de grosimea oaselor dacă era stângaci sau dreptaci.
Folosinţă excesivă nu există. Întotdeauna când vorbim de oase, trebuie să avem în vedere compoziţia sângelui. Ex: -copiii de la Cernobîl, pacienţii care fac chimioterapie -anemie după -leucemie. Aşa încearcă măduva osoasă să se refacă. În medicina şcolară leucemia e un cancer în sine. Caz de leucemie acută şi leucemie cronică, asociat cu artroză şi artrită, lumbago, cancer de oase, înţepenirea coloanei vertebrale, chisturi la oase, sarcom la oase, independent de lateralitatepierdere a încrederii de sine centrală sau nu mă pot impune. În medicina clasică avem sute de termeni. Există oameni care au o singură dată în viaţă o criză epileptică.

Ex: -conflict motoric -a nu putea să-şi ţină copilul. O femeie aflase când era gravidă că copilul ei va fi handicapat.
A refuzat să creadă şi a născut o fată perfect sănătoasă. Când a aflat la naştere că fata e sănătoasă, are un şoc epileptic -se vindecă de conflictul motor. La spital e diagnosticată cu epilepsie şi tumoare la creier. Nu crede. Nici o recidivă, copilul e sănătos. Când ajunge pe şină, epilepticul are ori imediat, ori la zile criza epileptică. Avem muşchi circulari -rect, col uterin, sfinctere etc. Acestea sunt invers inervate. Când suntem pe stres, sfincterele se relaxează şi „facem pe noi”. Când dormim, se contractă, se închid.

Epilepticul care e în criză -la el se relaxează sfincterele şi se scapă pe le. De asta mulţi îşi udă patul. Ex: -un tânăr îşi udă patul. Părinţii văd că noaptea are convulsii. Conflict motoric. Băiatul visa un drăcuşor -conflict nerezolvat care se repetă în vis. Hamer îi spune băiatului să îl pună pe un băiat să se îmbrace în drăcuşor şi să îl ia la bătaie pe drăcuşor, aşa cum şi-ar fi dorit să o facă. Aşa s-a rezolvat conflictul. Există posibilitatea ca sfincterul să fie paralizat. Sfincterul are partea partenerului şi partea mamă-copil. A nu putea marca pe tata sau mama.
Ex: -când iei un copil din patul părinţilor şi îl duci la el în cameră.

Are o paralizie a sfincterelor şi face pe el. Sunt mii de minicrize epileptice. Are un vis care se repetă mereu. A nu putea să te aperi de lovituri -conflict motoric. Un conflict motoric nerezolvat care rămâne activ continuu -povestea cu faţa care seamănă cu diavolul sau tremuratul. Ex: -mă muşcă câinele. Nu reuşesc să scap de el, să mă scutur de el. Sunt sute de nume. Ex: -şeful e în faţa mea, vorbeşte cu mine, mă stropeşte cu salivă.
Acut, activ, nepregătit, m-a murdărit. Şeful pleacă, te ştergi, plusul de celule e descompus tuberculos.

Acesta e coşul. Se poate întâmpla şi verbal. Tatăl îşi face fata de 2 bani. Fata se simte murdărită şi reacţionează cu coşuri. Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Garantii de de ani. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie. Adresa ta de email nu va fi publicată.
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Sănătatea Sistemului Respirator. Lasă un comentariu.

Inhalatii cu uleiuri eterice: Cajeput, eucalipt, lavanda, cimbru. Conflictul ne afecteaza interiorul corpului meridianele Yin : burta, stomacul, pieptul, partea interioara a bratelor si picioarelor, partea interioara cu care imbratisam si tinem strans ceva. Cu stomacul si pieptul ne lipim de cineva care ne este drag. Conflictul ne afecteaza exteriorul corpului meridianele Yang : spatele, fundul, partile exterioare ale bratelor si picioarelor, coatele, partea exterioara a incheieturilor si genunchilor.
Cu coatele, pumnii, picioarele, genunchii ne putem apara, putem respinge persoane nedorite. Cand conflictul de separare se manifesta la nivelul capului si fetei, avem de-a face cu lipsa mangaierilor de obicei materne! Aceasta legatura nu se va rupe niciodata.

Frunze de varza alba batute si puse pe pielea afectata. CONFLICT 2: conflict de adulmecare, nu putem sa „mirosim” o situatie, nu putem adulmeca ce se intampla, nu putem sa evaluam o situatie. Cu cat conflictul dureaza mai mult, cu atat se accentueaza ulcerarea celulara nazala.
Mucoasa uscata, cruste uscate etc. La recidive, trebuie aflat si rezolvat conflictul, respectiv de ce se intra pe sine si pe recidive. Inhalatii cu uleiuri eterice: Cajeput, eucalipt, lavanda, cimbru. Drenaje sau masaje limfatice.

Bai fierbinti la picioare cu sare de mare. Plimbari la aer rece. In caz de abuz, mucoasa nazala este vatamata si se inflameaza apoi tot mai des, pt. In realitate, alergiile sunt intotdeauna SINE, iar cel mai adesea este afectata mucoasa nazala. Durata activitatii conflictuale este variata incepand de la cateva secunda pana la cateva zile. FAZA: conflict in recidiva, in vindecare suspendata. Din cauza alternantei de pierdere celulara si refacere celulara pielea se intareste si apare ca o „contractiune strangere cicatrizanta”.
TERAPIE: aflarea conflictului, respectiv a sinelor, si rezolvarea reala, pentru ca programul biologic special sa se poata incheia. Am dat gres in ceva perfectionism. Poate fi si un conflict de devalorizare local, evtl.

La sindromul de canal carpian persoana se afla in faza de vindecare suspendata: reconstructie masiva a canalului carpian, resp. Dupa faza acuta, gimnastica de intindere, exercitii pt. La dureri acute, tb. Comprese reci, dusuri reci, evtl.
Alimentatie bazica, a se evita carnea. Uleiuri eterice diluate cu ulei de maslin : lavanda, menta, melisa, musetel. Acupunctura, masajul punctului reflex. Argint coloidal. Salba Traumeel homeopatica Comprese cu branza de vaci.

Foi de varza alba batute si puse pe locul dureros. In realitate, oamenii sufera conflicte locale de devalorizare, prin diagnostic de cancer sau „terapii” de distrugere operatii, radiatii, citostatice.
De ex. Asa-zisele „tumori osoase primare” sunt descoperite doar cand pacientul se plange de dureri. Mai demult oamenii ramaneau acasa, se odihneau si le trecea. Astazi, cu tehnica perfectionata, se cauta si se cauta pana se gaseste „ceva” de „tratat”. Pe CT medicii interpreteaza acum nu numai zonele hiperdense ingrosari tisulare ca fiind suspecte de cancer, ci si zonele hipodense deci cu o densitate redusa!! Se insoteste vindecarea, se evita recidivele!

Sa nu se faca punctie in niciun caz!! Dusuri reci, comprese reci, comprese reci cu sare. Impachetari scurte cu gheata scurte ca sa nu se ajunga la hiperemie. Comprese cu branza de vaci sau cu argila, flori de fan Frunze de varza alba batute si puse pe locul dureros Masaje cu bitter suedez, tinctura de tamaie sau de smirna.
Masaje f. Drenaje limfatice, acupunctura, masajul zonelor reflexogene Alimentatie bazica, fara carne Preparate enzimatice de ex. Insotirea vindecarii; evitarea recidivelor! Drenaje limfatice la adulti , ceaiuri de salvie, patlagina, unguras voronic , bai de soare, ulei eteric de ace de pin din ala de calitate!! La doi ani dupa pensionare, mama ei ajunge in carucior cu rotile, imobilizata.

Ea se afla intr-un camin, dar pentru pacienta s-a dus planul cu calatoriile, ar mustra-o constiinta daca nu si-ar vizita mama zilnic. Pe mama o percepe ca pe o piatra de gat, ca pe o greutate la picioare. Conflictul intra temporar in rezolvare de indata ce pacienta se adapteaza la situatie.
In decursul anilor apar varicele. Hamer, in ingrosarea venelor joaca un rol si musculatura neteda a vaselor de sange: ingrosarea muschilor netezi are loc in faza de conflict activ, prin aceasta natura compenseaza subtierea peretelui venal. Musculatura neteda ramane insa ingrosata dupa incheierea programului biologic special. Atentie la lateralitate! Vezica — Programe speciale ale mucoasei superficiale urocistita, carcinom urotelial, carcinom urotelial papilar etc. Granitele propriului teritoriu nu sunt respectate, nu pot fi marcate, delimitate.
A nu sti unde este teritoriul locul propriu.

In natura, lupii masculi isi marcheaza granitele exterioare, lupoaicele pe cele interioare. Tesut: mucoasa vezicii, celulele de tranzitie — ectoderm. Totul se petrece fara dureri, fara sangerari. Situatii tipice de enurezis nocturn la copii: aparitia unui fratior sau a unei surioare, divortul parintilor, refuzul unei camere proprii etc. Daca recidiveaza, trebuie aflat si rezolvat conflictul in mod real, daca se poate. La inflamatii acute: consumat lichide multe, in special bere. Masaje la osul sacral, la sezut si la picioare. Reflexoterapie, masaj cu acupunctura. Bai fierbinti la picioare, picioarele sa fie mereu calde.
Bai fierbinti pt. La dureri de rinichi in caz de vindecare suspendata, se pot da antibiotice. Exercitii pentru zona pelviana, antrenament muscular pentru intarirea musculaturii vezicii si pentru imbunatatirea vitalitatii.

Din punct de vedere energetic, aceasta zona este baza energiei vitale chakra radacina. Cele mai bune ore dupa ceasul organelor interne pentru administrarea remediilor pt. Teoretic, in caz de sindrom prima prioritate o are rezolvarea conflictului suplimentar!! Download pdf. Remember me on this computer.

(PDF) NOUA MEDICINA GERMANICA | Madalina Bogdan – ciuperca.realitateasatelor.ro

Noua Medicina Germana | Vindecare Cuantică
To browse Academia. Skip to main content. By using our site, you agree to our collection of information through the use of cookies. To learn more, view our Privacy Policy. Log In Sign Up. Download Free PDF. Noua Medicina Germanica – pe simptome. Carmen Grigore Pirvu. Download PDF. A short summary of Micoze in faza de vindecare nmg paper. La rezolvarea conflictului vine si amigdalita!

In caz de recidive, apar amigdalele „crestate”, „zimtate”.

NOUA MEDICINA GERMANICA

Noua Medicina Germanica - pe simptome

Ce este? Terapia prin Noua Medicina ne arata ca la baza aparitiei unei boli se afla un conflict emotional si reactia biologica a corpului la aceasta. Legatura dintre psihic-creier-corp. Cum decurge o sedinta? Aceasta terapia poate decurge in 2 moduri: Starea noastra emotionala si mentala avand un efect direct asupra corpului nostru biologic.

Micoze in faza de vindecare nmg de terapie consiliere, psihoterapiedecurge printr-o discutie individuala si deschisa, pentru a afla evenimentele care au putut cauza afectiunea si starea psiho-emotionala a persoanei de dinaintea aparitiei bolii. Dureaza aprox. Necesar aprox.

Lasă un răspuns